Voetbal4u.com

Italië ‘Ajax vraagt 45 miljoen euro, deze topclub haakt niet af’

De Italiaanse grootmacht Inter Milan heeft Davinson Sanchez in het vizier als nieuwe zomerversterking. Ze zouden al contact hebben gezocht met de technisch directeur van de Amsterdammers. Ze hebben een vraagprijs te horen gekregen van 45 miljoen euro voor de Colombiaanse verdediger. Een bedrag dat de vermogende club niet afschrikt.

Ze vinden het bedrag wel iets te hoog maar de belangstelling in de 20-jarige international blijft. De Suning Group, het Chinese bedrijf dat de Italiaanse ploeg een tijdje geleden heeft overgenomen, zou pogingen willen ondernemen om de vraagprijs van Ajax iets naar beneden te brengen. Pas dan kunnen alle partijen tot een deal komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.