Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Maarten Stekelenburg gelinkt aan PSV’

Maarten Stekelenburg zou niet in beeld zijn bij PSV om de vacature van doelman te gaan invullen. Dat gerucht gaat sinds gisteren de ronde maar de leiding van de Eindhovenaren hebben dit hardnekkig ontkend.

De naam van de oud-Ajacied die liefst 58 interlands voor Oranje speelde werd deze week aan PSV gelinkt, omdat die met het mogelijke vertrek van Jeroen Zoet, Remko Pasveer én Hidde Jurjus naar nieuwe keepers op zoek moeten. Het management van Stekelenburg ontkracht de geruchten tegenover Eindhovens Dagblad.

Eerste keeper Jeroen Zoet zou in de belangstelling staan van enkele grote Europese clubs zoals Napoli. Stekelenburg is bij zijn club Everton op een zijspoor beland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.