Voetbal4u.com

Eredivisie Ismael Aissati als stagiair naar ADO Den Haag

Ismael Aissati (28) is momenteel op proef bij ADO Den Haag. Hij probeert daar een contract te verdienen onder trainer Alfons Groenendijk.

Aissati gold twaalf jaar geleden als een van de grootste talenten bij PSV, maar verdween in de jaren daarna uit beeld bij het grote publiek. Hij debuteerde op 17-jarige leeftijd voor PSV en speelde daarna voor Ajax, Antalyaspor, Terek Grozny en Alanyaspor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!