Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Terence Kongolo voor 15 miljoen naar AS Monaco

Feyenoord-verdediger Terence Kongolo zet zijn carriere voort bij het Franse AS Monaco. Hij tekent daar een contract voor vijf seizoenen. Zijn club Feyenoord ontvangt een transfersom van 15 miljoen euro voor hem.

Technisch directeur Martin van Geel: ‘Terence is een voorbeeld van hoe wij het voor ogen hebben met onze grootste talenten. Hij heeft onze jeugdopleiding doorlopen en heeft zich vervolgens ontwikkeld tot belangrijke speler in het eerste elftal én international. Na vijf volledige seizoenen bij Feyenoord zet hij met deze transfer naar AS Monaco nu de volgende stap in zijn carrière. Wij wensen hem veel succes bij een topclub in een grote buitenlandse competitie.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.