Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars: ‘Voor minder dan 40 miljoen gaat Sanchez niet weg’

Clubs die deze transferperiode die Davinson Sanchez van Ajax willen overnemen zullen diep in de buidel moeten tasten. Technisch directeur van de Amsterdammers Marc Overmars heeft namelijk te kennen gegeven dat er minimaal 40 miljoen euro voor de verdediger op de tafel moet komen anders is een transfer absoluut geen optie.

Er is in de afgelopen week veel gespeculeerd over de toekomst van Sánchez in de Johan Cruijff ArenA. We weten al langer van de interesse van Barcelona en Real, maar daar is het Italiaanse Inter bij gekomen. Vervolgens repten de media in Italië eerst van een vraagprijs van 50 miljoen euro en later 45 miljoen, maar ook 20 miljoen euro werd genoemd. Overmars is daar nu duidelijk over.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.