Voetbal4u.com

‘Davinson Sanchez bereikt persoonlijk akkoord met deze grootmacht’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Ajax-verdediger Davinson Sanchez zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Inter Milan. Dit weet het medium Corriere dello Sport deze morgen te melden.

Sánchez zou reeds een ontmoeting achter de rug hebben met directeur Walter Sabatini. In dit gesprek heeft de international van het nationale elftal van Colombia naar verluidt groen licht gegeven voor een transfer naar de Italiaanse Serie A: zelf wil hij in ieder geval dus wel.

Naar verluidt willen de Amsterdammers minimaal 40 miljoen euro hebben voor hun rots in de verdediging. Volgens de berichten vindt Inter deze prijs toch iets te veel van het goede en hoeven we dus zeker niet snel nieuws te verwachten. Dat biedt mogelijkheden aan andere geïnteresseerden, zoals het eerdergenoemde Real en ook Crystal Palace.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *