Voetbal4u.com

Engeland ‘Frank de Boer denkt aan komst van voormalig Ajacieden’

De nieuwbakken trainer van Crystal Palace Frank de Boer denkt aan de komst van de oud-Ajacieden Jasper Cillessen en Thomas Vermaelen. Beide spelers staan momenteel onder contract bij de Catalaanse grootmacht FC Barcelona.

Het is algemeen bekend dat de Belgische verdediger wel mag vertrekken uit Catalonië. In het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan de Serie A-topclub AS Roma, maar daar heeft hij niet dusdanig weten te overtuigen dat Barcelona hem ook echt wil gebruiken, zeker niet als basisspeler. Het Turkse Besiktas werd al even in verband gebracht met Vermaelen en daar komt Palace nu bij.

Naar verluidt wil Barca vijf miljoen hebben voor Vermaelen en dertien miljoen voor Cillessen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.