Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax loopt blauwtje bij vleugelflitser van FC Barcelona’

Ajax hoeft voor het aankomende seizoen niet te hopen op de komst van Munir El Haddadi. De vleugelflitser van FC Barcelona heeft te kennen gegeven een andere voortgang van zijn carriere te prefereren. Dit weet het medium Sport te melden.

Ajax wilde El Haddadi volgens eerdere berichten huren met een optie tot koop, maar de speler in kwestie wil gewoonweg definitief verkassen uit het Camp Nou-stadion. Hij heeft volgens het hierboven genoemde dagblad een paar opties. Schalke 04 wil hem graag hebben, maar dat geldt ook voor Southampton, West Ham United en Crystal Palace. Daarnaast is er een niet nader genoemd Frans team dat hem graag aan zijn selectie toe zou willen voegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.