Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Jairo Riedewald voor negen miljoen naar Crystal Palace’

Jairo Riedewald vertrekt zo goed als zeker naar het Crystal Palace van trainer Frank de Boer. Naar verluidt betaald de Londense club een bedrag van negen miljoen euro voor hem. Dit weet de Telegraaf te melden. In de komende 24 uur hopen ze de transfer helemaal rond te hebben.

De Telegraaf gaat verder: “Ook Everton toonde de voorbije dagen interesse, maar Ronald Koeman had ook andere spelers op het oog en geeft daar nu de voorkeur aan. Riedewald weet zich bovendien verzekerd van veel speeltijd als hij naar de nieuwe werkgever van Frank de Boer gaat en dat is na het afgelopen seizoen met veel duels op de reservebank het belangrijkste in de carrière van de man die aanvankelijk bestemd leek om bij Ajax voor jaren een vaste waarde te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.