Voetbal4u.com

Eredivisie FC Barcelona meldt: ‘Monsterbod van Ajax ontvangen voor deze speler’

Ajax heeft al haar pijlen gericht op Munir El Haddadi. Naar verluidt hebben de Amsterdammers een bod van maar liefst 14 miljoen euro neergelegd voor de behendige vleugelspeler. Dit weet de Catalaanse krant Sport te melden.

De buitenspeler speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis bij Valencia, maar dat wilde niet gebruikmaken van zijn optie tot koop, vanwege de financiële situatie in de sinaasappelstad. Vervolgens werd hij vooral in verband gebracht met Zenit Sint-Petersburg, maar daar had de voetballer zelf geen zin in. Nu is Ajax dus bezig met El Haddadi en het lijkt er steeds meer op dat de vleugelspits misschien echt de overtap gaat maken naar de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.