Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax denkt aan komst van Luis Manuel Orejuela’

Nu Kenny Tete is vertrokken naar Olympique Lyon is Ajax opzoek naar versterking op de rechtsbackpositie. In die zoektocht is het nu uitgekomen bij Luis Manuel Orejuela van Deportivo Cali.

Er zitten nog wel wat haken en ogen aan deze transfer, want de Amsterdammers weten niet of de Colombiaan en dus landgenoot van Davinson Sánchez en Mateo Cassierra wel nodig is, zo schrijft De Telegraaf. “Het vertrek van Kenny Tete wil Ajax mogelijk intern oplossen. Pas als blijkt dat Deyovaisio Zeefuik (Jong Ajax) of Navajo Bakboord (Onder 19) niet voldoen als eventuele stand-in van aanvoerder Veltman, wordt verder gekeken en komt de Colombiaan Luis Manuel Orejuela van Deportivo Cali in beeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.