Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Olympique Nice komt met Ajax-eis bij grote transfer’

Het Franse Olympique Nice wil tegen Ajax goed voor de dag komen. Beide clubs spelen tegen elkaar in de voorronde van de Champions League. Er is voldoende interesse in spelers van de club die vorig seizoen uitstekende presteerde in de Lique 1. Ze willen die spelers nu proberen binnenboord te houden.

Linksback Dalbert Henrique vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor 20 miljoen euro naar het Italiaanse Internazionale. De beide clubs zijn er wel zo’n beetje uit, maar op het laatste moment is Nice toch nog met een opvallende eis gekomen, aldus de Italiaanse media. De Fransen willen over de Braziliaan kunnen beschikken in de belangrijke voorrondewedstrijden tegen Ajax, daarna mag hij weg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.