Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER ‘Ajax concurreert met AC Milan om dure vleugelflitser’

Ajax heeft haar zinnen gezet op de Braziliaanse vleugelflitser Richarlison (20). Naar verluidt moet hij vijftien miljoen euro kosten. Naast de Amsterdammers is ook het financieel krachtige AC Milan voor hem in de markt. Hij staat momenteel onder contract bij Fluminense en staat daar bekend als een dribbelkoning. De transfer naar Ajax zou volgens de Telegraaf in een vergevorderd stadium zijn.

De krant zegt erover: “Als Ajax er de komende uren of dagen in slaagt om Richarlison vast te leggen, is de aanvaller mogelijk nog speelgerechtigd voor het duel in de Champions League-voorronde met en bij OGC Nice (woensdag).” Daarnaast is Overmars nog op zoek naar een nieuwe linksback: ook voor die positie is hij bereid de portemonnee te trekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.