Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax hoopt vandaag transfer van 12 miljoen af te ronden

Ajax hoopt vandaag de komst van de Braziliaanse vleugelaanvaller Richarlison af te ronde. Dit weet de Telegraaf te melden. Naar verluidt betalen de Amsterdammers een transfersom van 12 miljoen euro aan zijn club Fluminense.

De zaakwaarnemer van de aanvaller van Fluminense sprak op donderdag nog van ‘meer interesse’ en de Engelse media kwamen op de proppen met Manchester United als gegadigde voor de jeugdinternational van Brazilië, maar toch verwacht Ajax op vrijdag met witte rook te komen. “De overgang van Richarlison is op een haar na rond. Ajax verwacht de deal vandaag te beklinken. In Amsterdam ligt een vijfjarig contract klaar voor de Braziliaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.