Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Wesley Sneijder neemt beslissing over Eredivisie’

Het zou zomaar kunnen dat Wesley Sneijder gaat spelen voor een club uit de Eredivisie. Dit weet de Telegraaf te melden. De middenvelder zit momenteel zonder club nadat zijn contract werd ontbonden bij Galatasaray.

Sneijder zou een half jaar willen overbruggen in ons land om vervolgens de overstap te maken naar de Amerikaanse Major League Soccer, die in de winter begint. “De fans van FC Utrecht mogen blijven dromen van Wesley Sneijder in een FC Utrecht-shirt. Eigenaar Frans van Seumeren sprak in het geheim met de recordinternational om hem te polsen voor de meest spraakmakendste transfer van de afgelopen jaren. Van Seumeren ruikt zijn kans nu Ajax (vooralsnog) heeft aangegeven geen werk te maken van Sneijder, die graag een half jaar in de Eredivisie wil overbruggen om na de winterstop aan te haken in een competitie die dan start (bijvoorbeeld de Amerikaanse).”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.