Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV had Ajacied Mitchell Dijks in het vizier’

PSV heeft even overwogen om Mitchell Dijks over te nemen van Ajax. Dit weet journalist Mike Verweij van De Telegraaf te melden. De Eindhovenaren zitten krap in hun verdedigers na het vertrek van Hector Moreno (AS Roma) en Jetro Willems (Eintracht Frankfurt).

Dijks mocht eigenlijk vertrekken, maar nu wil Ajax hem tóch aan zijn contract houden, omdat de Amsterdammers in het buitenland geen goede vleugelverdediger heeft kunnen vinden. “Uiteindelijk moest Ajax over de grens vissen in een vijver vol backs, die niet beter werden bevonden dan Dijks. Bovendien vindt Ajax een goede verhouding tussen Nederlanders en buitenlanders belangrijk. Met keeper André Onana en Davinson Sanchez hebben de Amsterdammers twee Spaanstaligen. Voor de rechtsbackpositie is nog altijd de Colombiaan Luis Manuel Orejuela van Deportivo Cali in beeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.