Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Liverpool in gesprek met Ajax om vervanger Philippe Coutinho”

Mocht Philippe Coutinho vertrekken bij Liverpool dan zien ‘The Reds’ in Ajacied Hakim Ziyech zijn potentiele opvolger. Volgens het medium Lions de l’Atlas is de Engelse grootmacht al in gesprek met de Amsterdammers om te kijken of een eventuele transfer mogelijk is.

Het is onbekend wat Liverpool precies wil betalen voor Ziyech. Eerder konden we nog lezen dat AS Roma aan een transferdeal met Ajax dacht voor de nummer tien en naar verluidt hebben de Italianen nog steeds interesse. De werkgever van onder meer Kevin Strootman en Rick Karsdorp zou 28 tot 35 miljoen euro voor hem willen betalen. Dat bedrag moet geëvenaard worden door Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.