Voetbal4u.com

EredivisieFrankrijk ‘Ajax in gesprek met grootmacht over tweede megatransfer’

In navolging van Davinson Sanchez speelt er nu ook iets om Kasper Dolberg. De Franse grootmacht AS Monaco heeft namelijk verregaande interesse in Kasper Dolberg. De club wil ver gaan om de Deense spits over te nemen van de Amsterdammers.

Mocht het supertalent Kylian Mbappé daadwerkelijk vertrekken bij Monaco, dan wil de regerend kampioen van Frankrijk snel schakelen. Daarom zouden er volgens de Franse media lang en breed gesprekken gevoerd worden met directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax. De partijen zouden elkaar zelfs al genaderd zijn, alhoewel men geen melding maakt van een daadwerkelijke transferprijs. We dienen ook een flinke slag om de arm te houden, omdat Dolberg zelf al een paar keer gezegd heeft dat hij gelukkig is in onze hoofdstad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.