Voetbal4u.com

Eredivisie Colombiaan Jeison Angulo moet Sanchez opvolgen bij Ajax

De Colombiaanse verdediger Jeison Angulo moet Davinson Sanchez gaan opvolgen bij Ajax. Sanchez staat voor een vertrek bij de Amsterdammers nu Tottenham Hotspur en Real Madrid concreet voor hem zijn.

De scouts van de Amsterdamse club bekeken de afgelopen tijd namelijk uitvoerig Jeison Angulo. Hector Cardenas, trainer van de 21-jarige linksback bij Deportivo Cali, zou op Radio Antena 2 zelfs al gemeld hebben dat hij rekening houdt met een transfer van zijn pupil naar Amsterdam.

Journalist Mike Verweij nuanceert die claim echter. “Angulo is uitgebreid gevolgd door Ajax, maar volgens zijn zaakwaarnemers is er geen sprake van een transfer”, schrijft de clubwatcher namens De Telegraaf op Twitter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.