Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-spelers dreigen met transfer door Davinson Sánchez’

De selectie van Ajax is ontevreden over de spelersgroep die er nu is. De Telegraaf stelt vandaag dat bepaalde spelers dreigen met een vertrek bij de Amsterdammers. De aanstaande transfer van Davinson Sanchez kan de druppel betekenen voor bepaalde spelers.

De krant schrijft vanmorgen: Ajax trok weliswaar spits Klaas-Jan Huntelaar, rechtsback Luis Manuel Orejuela, de keepers Benjamin van Leer en Kostas Lamprou en de onervaren aanvaller Dennis Johnsen aan, maar geen van allen is een (beoogde) basisspeler. Het is – zeker ook omdat Klaassen weg is, Bosz de kuierlatten nam en Sánchez op weg naar de uitgang is – tegen het zere been van de blijvers, die inmiddels allemáál denken aan een vertrek en voor explosiegevaar binnen Ajax zorgen.”

De Telegraaf gaat verder: “Directeur voetbalzaken Marc Overmars houdt vol dat Onana, Ziyech en Dolberg, net als Matthijs de Ligt, een bordje ’niet te koop’ om hun nek hebben.” Volgens het medium hoort de hierboven genoemde Ziyech overigens bij de genoemde ‘bepalende spelers’ van de Eredivisie-topclub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.