Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona praat met PSV over Steven Bergwijn’

Opvallend nieuws van de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. FC Barcelona zou namelijk met PSV in gesprek zijn over een transfer van Steven Bergwijn.

Barcelona zou deze maand of in januari willen toeslaan, terwijl op korte termijn Ousame Dembélé de gedroomde kandidaat is om het gat dat Neymar achterliet op te vullen. Het kamp-Bergwijn ontkent in gesprek met De Telegraaf de geruchten overigens. Volgens de zaakwaarnemer van de PSV’er is er van een eventuele overstap geen sprake. Bovendien kan PSV de hoofdprijs vragen; Bergwijn, die in de eerste weken van het seizoen het vertrouwen van Phillip Cocu krijgt, heeft nog een contract voor vier seizoenen in Eindhoven.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.