Voetbal4u.com

Europa League VIDEO: Samenvatting Rosenborg – Ajax (3-2) Europa League

Ajax heeft zich niet weten te plaatsen voor Europees voetbal. Tegen Rosenborg verloren de Amsterdammers met 3-2 van het Noorse Rosenborg. Vorige week in Amsterdam werd er al met 1-0 verloren. het is voor het eerst in ruim 50 jaar dat Ajax zich niet weet te plaatsen voor Europees voetbal.

Ajax kwam goed uit de startblokken maar wist zich niet te belonen. Halverwege de eerste helft deed Rosenborg dit wel. Nicklas Bendtner kopte simpel raak. In het tweede bedrijf stelde Ajax orde op zaken door na een uur twee keer achter elkaar te scoren via Younes en Schone.

De Amsterdammers konden deze voorsprong niet vasthouden. Invaller Adegbenro wist twee keer hard te toe te slaan.


Rosenborg vs Ajax 3-2 All Goals & Highlights 24… door billiemccarrollLaat een reactie achter

Your email address will not be published.