Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Peter Bosz wil Ajax-stopper naar Dortmund halen’

Peter Bosz ziet wel iets in het halen van de jonge centrale-verdediger Matthijs de Ligt naar Borussia Dortmund. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De Duitsers beschikken over een aantal relatief oude stoppers, waaronder Neven Subotic en Sokratis Papastathopoulos die allebei bijna dertig jaar oud zijn. Op termijn zou een van deze verdedigers vervangen kunnen worden door De Ligt, die pas net komt kijken in de voetbalwereld.

Bosz werkte in het afgelopen seizoen succesvol zaken met de piepjonge Oranje-international bij Ajax en zou in hem een mooi ‘projectje’ zien voor zijn nieuwe werkgever. De Ligt wordt echter ook in verband gebracht met een sensationele wintertransfer naar FC Barcelona. Het lijkt er echter op dat de stopper zichzelf nog niet rijp acht voor een overstap richting de Europese top: hij wil wat langer rijpen in de Johan Cruijff ArenA.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.