Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sterspeler Man City waarschuwt Feyenoord alvast’

Aanstaande woensdag speelt Feyenoord tegen Manchester City in de Champions League. Volgens sterspeler Kevin de Bruyne is City een stuk sterker dan vorig seizoen.

Het Manchester City van Pep Guardiola walste zaterdag met 5-0 over Liverpool heen en dus is Feyenoord alvast gewaarschuwd. De Rotterdammers krijgen de Engelsen woensdagavond op bezoek in De Kuip. Volgens Kevin de Bruyne is City een stuk sterker dan vorig seizoen.

Tegen de topclubs Chelsea, Tottenham, Arsenal, Manchester United, Liverpool en Everton, haalde City vorig seizoen slechts elf punten. “Dat is de reden dat we geen kampioen zijn geworden”, wordt De Bruyne geciteerd door het ANP. “Het zat ons niet mee in die wedstrijden en misschien hadden we meer verdiend, maar we raakten er wel door achterop. Misschien dat het resultaat tegen Liverpool het begin is van betere tijden.”

De Bruyne is blij met de aanwinsten van deze zomer. “We zijn onmiskenbaar stabieler geworden. Er is meer evenwicht in het team en zowel aanvallend als verdedigend zijn we erop vooruit gegaan. De nieuwe jongens hebben ons ook meer ‘fysiek’ gegeven. Ze zijn ook letterlijk heel sterk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.