Voetbal4u.com

Italië ‘Inter Milan heeft 22 miljoen over voor PSV-speler’

Het zou zomaar kunnen dat Gaston Pereiro bezig is aan zijn laatste maanden als speler van PSV. Het medium Calciomercato.it weet namelijk te melden dat de Italiaanse grootmacht zich in de winter zal gaan melden voor de Uruguayaanse aanvaller. De Nerazzurri zoeken nog iemand voor de rechterkant en zijn blijkbaar uitgekomen bij Pereiro.

De interesse van Juventus in de PSV’er zou het minst concreet zijn, maar directeur voetbalzaken Mirabelli van Milan heeft de multifunctionele international van Uruguay al een paar keer bekeken. Inter wil zijn stadsgenoot en grote concurrent volgens de laatste berichten te snel af zijn met een aanbieding van liefst 20 tot 22 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.