Voetbal4u.com

Eredivisie Aanklager verhoogt straf voor Hirving Lozano

De aanklager betaald voetbal heeft de eis voor de straf van Hirving Lozano verhoogt naar drie duels. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad deed via Twitter verslag van de zitting van de tuchtcommissie.

Peter Fossen vroeg namens PSV om vrijspraak. Hij betoogde dat het ging om een tackle met één been op de bal en dat de Mexicaan vervolgens uitgleed. De grensrechter, die dichtbij stond, reageerde niet. Blom daarentegen op volgens PSV 67 meter afstand wel.

Volgens Blom was het een buitensporige tackle met twee benen van voren op de opponent. Na de wedstrijd constateerde de scheidsrechter een wond bij Dumfries waar hij geraakt werd. Volgens de aanklager moet Lozano Dumfries gezien de wond flink geraakt hebben en daarmee een risico hebben genomen. Pas daarna zou de Mexicaan zijn uitgegleden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.