Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lazio wil tien miljoen neerleggen voor deze Vitesse-speler’

Milot Rashica heeft indruk weten te maken op Lazio Roma afgelopen donderdag. Vitesse ging met 2-3 ten onder maar de vleugelaanvaller kan nu rekenen op sterke interesse van de Romeinen. Dit weet het medium Il Messaggero te melden.

Het bovenstaande medium meldt dat de Romeinen ongeveer 10 miljoen euro over hebben voor hun transferdoelwit. Of dat genoeg is, zal nog maar moeten blijken. Rashica doet het namelijk bijzonder goed bij de scouts van de diverse Europese subtoppers en krijgt hoogstwaarschijnlijk nog wel meer belletjesLaat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook