Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Richairo Zivkovic zorgt voor problemen bij nieuwe club’

Richairo Zivkovic verruilde dit seizoen Ajax voor het Belgische KV Oostende. De rappe aanvaller komt ook bij zijn nieuwe werkgever amper aan spelen toe. Ze staan na zeven wedstrijden onderaan met slechts één puntje. De trainer Yves Vanderhaeghe moest het schip al ruimen.

Volgens Het Nieuwsblad speelt de aanpak van Zivkovic ook een rol in het congé van Vanderhaeghe. De Nederlander speelt de afgelopen weken namelijk voornamelijk bij de beloften en zou zich daar als een ster gedragen. Vanderhaeghe heeft Zivkovic daar echter niet op aangesproken en dat zat de clubleiding dwars.

De ex-speler van FC Groningen, Ajax, Willem II en FC Utrecht valt sowieso niet zo in de smaak aan de Belgische kust. Het Nieuwsblad stelt dat Zivkovic ‘behoorlijk door de mand valt’. De aanvaller speelde tot dusver vier wedstrijden, waarvan één als basisspeler. Daarin kwam hij nog niet tot scoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.