Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Opvallend verzoek Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax-transfer’

Toen Klaas-Jan Huntelaar vorig seizoen de onderhandelingen begon met Ajax over een transfer had hij een opvallend verzoek. Hij wilde namelijk dat hij een harde toezegging kreeg dat hij de tweede spits zou worden in Amsterdam. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

Huntelaar stelt: “Ik wilde dat Ajax zou communiceren dat ik tweede spits zou worden. Geen mooie praatjes van gelijke kansen, onzin, zo werkt het niet in de voetballerij. Dat zou alleen maar voor onduidelijkheid en irritaties kunnen zorgen. Gewoon zeggen hoe het is, dat was en is voor iedereen het beste. Volgens mij is er daardoor ook geen moment twijfel geweest over de rolverdeling.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.