Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kasper Dolberg is basisplaats nu definitief kwijt’

Aan het begin van het seizoen was Ajax-trainer Marcel Keizer resoluut in zijn keuze. Kasper Dolberg was zijn eerste spits en Klaas-Jan Huntelaar moest het doen met een reserverol. Nu lijkt het erop dat de rollen zijn omgedraaid.

Tegen SVV Scheveningen mocht de jonge spits beginnen en scoorde hij drie keer. Volgens De Telegraaf maakt dat echter niets uit. “Dolberg, die na afloop alle tijd nam om zo’n beetje met de hele jeugd van voetbalclub Scheveningen op de foto te gaan, zal ondanks zijn bekerdoelpunten zondag tegen Vitesse zijn plaats weer af moeten staan aan Klaas-Jan Huntelaar.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.