Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil na Sanchez nu nog een Ajacied naar Londen halen’

Davinson Sanchez heeft zich in een aantal weken al mateloos populair gemaakt bij Tottenham Hotspur. De centrumverdediger kwam voor 42 miljoen euro over van Ajax en lijkt elke euro waard te zijn voor de Londenaren. Het zou zomaar kunnen dat Spurs binnenkort terugkomt voor nog een Ajax-speler.

De Spurs lieten Vincent Janssen op huurbasis vertrekken naar het Turkse Fenerbahçe, maar legden wel beslag op de handtekening van routinier Fernando Llorente. Ook Kasper Dolberg van Ajax zou nu echter naar Londen moeten komen, aldus diverse roddelmedia. Het is onbekend wat Tottenham precies overheeft voor de talentvolle Deen, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat het bod van AS Monaco in de zomer overtroffen wordt: méér dan 50 miljoen euro wordt het zeker niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.