Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer lonkt voor Rafael van der Vaart’

Rafael van der Vaart komt er bij zijn Deense club FC Midtjylland niet aan te pas. Het zou goed kunnen dat hij in januari gaat vertrekken. De club Randers FC zou aan hem denken. De Nederlandse trainer Ricardo Moniz staat daar sinds kort aan het roer.

In het medium Ekstra Bladet zegt hij er het volgende over: “Ik weet nog niet alles over de Deense competitie, maar ik weet dat men Van der Vaart niet goed genoeg acht. Rafa is een goede vent, die ik zeer sympathiek en inspirerend vind. Ik weet dat hij het moeilijk heeft en ik om eerlijk te zijn heb ik medelijden met hem. Toen ik bij Hamburger SV kwam was Van der Vaart de grote ster, maar ook de eerste die mij welkom heette. Ik heb alleen maar goede dingen over hem te zeggen en dat is ook de reden dat ik medelijden met hem heb. Ik weet dat zijn situatie hem pijn doet.”

De coach gaat Van der Vaart misschien wel een aanbieding doen. “Ik kan niet beoordelen hoe fit hij is, maar de Superligaen is een fysieke competitie en hij wordt hier niet beschermd door de Ajax-stijl, waar zijn briljante technisch hem redt. Maar misschien kan hij in januari naar Randers komen. Ik denk dat we een plek voor hem kunnen vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.