Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Kenny Tete kan overstap maken naar Paris Saint-Germain’

Kenny Tete werd aan het begin van het seizoen voor een een fooi overgenomen door Olympique Lyon van Ajax en nu staat hij al in de belangstelling van de grootmacht Paris Saint-Germain. Dit weten diverse Franse media vandaag te melden.

Een transfer van de rechtsback naar Parijs zou opvallend zijn, want in het afgelopen seizoen speelde hij nog tweede viool bij Ajax achter Joël Veltman. De Amsterdammers lieten hem voor ongeveer 4 miljoen euro naar Lyon vertrekken en het lijkt erop dat zijn nieuwe werkgever wat dat betreft spekkoper is. De waarde van Tete wordt momenteel namelijk veel hoger geschat, al weten we niet hoeveel Paris Saint-Germain eventueel zou willen betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.