Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord begaat een fout die de club jaren terugwerpt’

Rob Slotboom is opgestapt bij Feyenoord. De ondernemer zat jaren lang in de raad van commissarissen van Feyenoord. Hij kon zich niet langer vinden in keuze van de Stadionclub.

“Het is simpel: Feyenoord begaat een blunder die de club jarenlang kan terugwerpen”, spreekt Slotboom zich nu uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De lat moet verder omhoog bij Feyenoord. De raad van commissarissen heeft nu gekozen voor Jan de Jong als nieuwe algemeen directeur.”

“Daar was ik fel tegenstander van. Ik denk dat er één persoon is waarbij deze functie als een maatpak zou hebben gepast: Robert Eenhoorn van AZ. Dat heb ik mijn vier medecommissarissen ook geprobeerd duidelijk te maken. Maar ik kon hen niet overtuigen”, aldus Slotboom over zijn vertrek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.