Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen: “Een schande dat hij bij Ajax speelt”

De heren van het programma Voetbal Inside zijn nou niet echt onder de indruk van Nick Viergever. De verdediger werd onlangs voorwaardelijk geschorst vanwege anti-Feyenoord liederen maar de heren Derksen en Van deer Gijp zouden het niet erg vinden als hij helemaal niet meer in actie komt voor de Amsterdammers.

“Die Viergever was weer goed hè. Het was de enige speler die tegen Willem II vrij stond, maar hij deed er helemaal niks mee”, reageert René van der Gijp in het praatprogramma. Johan Derksen deelt die mening. “We kunnen toch concluderen dat het een schande is dat Viergever bij Ajax speelt? Dat is zo’n beperkte voetballer, het is gewoon echt geen Ajax-speler.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.