Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft vervanger voor Jeroen Zoet al op het oog’

Mocht Jeroen Zoet deze winter of zomer een transfer maken dan heeft PSV zijn vervanger al op het oog. Het gaat om de 25-jarige Argentijn Alexis Martín Arias. Hij staat onder contract bij de club Gimnasia.

In de maand augustus van dit jaar vertelde Zoet nog: “Ik heb ambitie, dat weet iedereen. Ik sta open voor een volgende stap. Toen ik mijn contract verlengde in 2015, hebben we besproken dat we in de zomer van 2017 verder zouden kijken. Maar tot dusver is er nog niets gebeurd.” PSV speelt nu behoorlijk goed en staat bovenaan in de Eredivisie en misschien is de Oranje-international te overtuigen om in ieder geval nog tot het einde van het huidige voetbalseizoen actief te blijven in het Philips Stadion.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *