Voetbal4u.com

Eredivisie Derksen fileert Bergkamp: “Hij heeft de ballen niet”

Volgens voetbal-analist Johan Derksen ontbeert het Dennis Bergkamp de klasse om kritiek te incasseren. De oud-topvoetballer en nu assistent-trainer van Ajax vind dat 99 % van de kritiek aan zijn adres onzin is.

“Peter Bosz deed het geweldig bij Ajax en Bergkamp kon niet met hem omgaan. Vervolgens vertrekt Bosz en wordt spreekpop Marcel Keizer aangesteld”, reageert ‘De Snor’ in Voetbal Inside. “En als je er wat van zegt, dan zegt hij alleen maar dat alle kritiek niet klopt.”

Derksen vervolgt: “Hij zit in de achterkamer gewoon aan de touwtjes te trekken en er is  geen hogere wiskunde nodig om dat te zien. Wat er nu misgaat met die trainer is zijn schuld. De spelers vinden Keizer wel aardig, maar gaan ook niet harder voor hem rennen. Bergkamp neemt zulke belangrijke beslissingen, maar heeft de ballen niet om zijn beslissingen aan het publiek toe te lichten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.