Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax tast diep in de buidel en investeert 36 miljoen euro’

Ajax is van plan om in het sportcomplex De Toekomst maar liefst 36 miljoen euro te investeren. De Amsterdamse club wil een mini-stadion bouwen en vijftien nieuwe velden met natuurgras aanleggen. De kosten worden geschat op ruim 36 miljoen euro.

Dat meldt de NOS, op basis van de Algemene Aandeelhoudersvergadering van vrijdag. De velden die nu nog gebruikt worden onder andere door Jong Ajax, de jeugdelftallen en de Ajax Vrouwen, worden straks gewone trainingsvelden. Daar zouden de spelers meer privacy moeten hebben. Het is de bedoeling van Ajax om een ‘topfaciliteit op Europees niveau’ neer te zetten. Het mini-stadion moet plaats bieden aan zo’n zesduizend toeschouwers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.