Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Italiaanse grootmacht is overtuigt en gaat voor Joel Veltman’

Scouts van de Italiaanse grootmacht Napoli hebben groen licht gegeven voor de transfer van Joel Veltman. Dit weet de krant Corriere dello Sport te melden.

De Serie A-grootmacht wil graag een rechtsback aan zijn selectie toevoegen en wat dat betreft staat de naam van Šime Vrsaljko van Atlético Madrid hoog op het verlanglijstje, maar de kans is groot dat de Madrilenen hun stopper niet willen laten gaan.

Dan komt Napoli toch al snel uit bij Veltman, maar volgens het bovengenoemde medium vindt men dat in het San Paolo-stadion helemaal niet zo erg. De scouts van de werkgever van onder meer Dries Mertens en Marek Hamsik zouden namelijk erg onder de indruk zijn geraakt van het spel van de Nederlander, die volgens de Italianen vooral over een uitstekende mix tussen opbouwende en verdedigende kwaliteiten beschikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.