Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV gaat nog een Mexicaan naa Eindhoven halen’

PSV denkt erover om in navolging van Hirving Lozano om nog een Mexicaan naar Eindhoven te halen. Het zou gaan om middenvelder Erick Gutiérrez.

Het ED schrijft vanmorgen: “Technisch manager Marcel Brands bedong in ruil voor ongeveer 10 miljoen euro weliswaar 100 procent van de transferrechten van Lozano voor PSV, maar moet een fors percentage van de toekomstige opbrengst afstaan aan CF Pachuca. Na elke goal maakt president Jesús Martínez over de plas een vreugdedansje en denkt hij aan wat nog komen kan. Niet voor niks wil hij ook middenvelder Érick Gutiérrez volgend jaar graag voor goed geld aan PSV verkopen.”

Het is algemeen bekend dat Lozano en Gutiérrez goed bevriend met elkaar zijn. Bij Pachuca baarde het duo bijvoorbeeld opzien met een ‘Dragonball Z-doelpuntenviering’ en sprak men vaker wel dan niet van een gouden koppel, waarbij de vleugelspits de ballen van de middenvelder afmaakte. Naar verluidt moet Gutiérrez minimaal 5 miljoen euro kosten. Mogelijk is Lozano wel te porren voor een extra jaartje Eredivisie als zijn maatje overkomt uit Mexico…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.