Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat ervaren assistent aanstellen naast Keizer’

Ajax is opzoek naar een ervaren assistent om deze naast hoofdtrainer Marcel Keizer te kunnen zetten. Dit weet journalist Valentijn Driessen van de Telegraaf te melden.

Volgens Driessen zoekt Ajax een ervaren secondant voor Keizer: “Ik ben benieuwd wat er in de winter gaat gebeuren. Ik denk dat Ajax best wat gaat doen in de technische staf, bijvoorbeeld door er iemand bij te zetten.”

De doorgaans goed geïnformeerde chef voetbal van de krant vervolgt: “Ik denk dat Ajax ook op zoek is naar een constructie waarbij er iemand bij komt die wel de ervaring heeft om een club als Ajax meer vorm te geven.” Door de naam van Guus Hiddink voor die rol werd eerder door Edwin van der Sar al een streep gezet.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.