Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Michiel Kramer maakt zeer opvallende transfermove’

Michiel Kramer heeft de aanbiedingen van zowel Sparta als ADO Den Haag afgewezen. Dit weet het medium De Telegraaf deze ochtend te melden.

De krant onthult: “Sparta moet zijn pijlen richten op een andere spits dan nummer één doelwit Michiel Kramer. De spits van Feyenoord heeft de leiding van de Kasteelclub laten weten niet in te gaan op hun aanbod. Ook ADO Den Haag meldde zich opnieuw in de strijd om de 29-jarige Kramer. De Haagse club wilde hem direct voor anderhalf jaar vastleggen, zodat hij komende zomer na een goed half jaar ook nog waarde zou vertegenwoordigen. De na dit seizoen transfervrije spits wil op dit punt in zijn carrière echter andere opties afwachten.”

Wat Kramer nu gaat doen is niet bekend. Een overstap naar het buitenland zou goed kunnen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.