Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: PSV laat supporters meedenken over nieuwe shirts

PSV geeft de supporters de mogelijkheid om mee te denken over het ontwerp van de shirt voor het seizoen 2019/2020. Ook mogen ze stemmen op hun voorkeur van de ontwerpen.

De club meldt hierover: “PSV heeft de achterban per mail benaderd met de vraag mee te denken over de PSV-shirts voor seizoen 2019-2020. Via een enquête in de mail kunnen fans aangeven welke richting zij de shirts op willen laten gaan.”

“Uit alle inzendingen selecteert PSV uiteindelijk een select gezelschap en benadert hen om deel te nemen aan een inspiratiesessie met Umbro-designers op 24 januari in het Philips Stadion. Namens PSV Klankbord sluiten vijf personen aan bij diezelfde inspiratiesessie”, aldus PSV.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.