Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Locadia naar Brighton, PSV pakt absolute hoofdprijs

PSV heeft Jurgen Locadia verkocht aan het Engelse Brighton. Hij tekent daar een contract tot medio 2022. De verkoop heeft de Eindhovenaren geen windeieren gelegd. Ze ontvangen namelijk zeventien miljoen euro voor hem. Dit weet de Telegraaf te melden.

De nieuwkomer in de Premier League had bij de medische staf in Eindhoven al informatie ingewonnen over de hamstringblessure waar Locadia mee kampt.”

Die blessure blijkt voor de Engelsen dus geen probleem. De afronding volgt vermoedelijk snel. “Als alle formaliteiten zijn afgerond zet Locadia zijn handtekening onder een contract tot medio 2022. Vrijdagochtend vloog hij naar Zuid-Engeland, waar voor zijn keuring al een rondleiding kreeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.