Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘David Neres kan last-minute recordtransfer maken naar deze club’

David Neres maakt dit seizoen furore op de vleugel bij Ajax. Hij maakte dit seizoen al acht goals in de Eredivisie en was verantwoordelijk voor vele assists. Dit zijn ook de grootmachten in de wereld opgevallen en Tottenham Hotspur denkt aan een lastminute-transfer.

De Londenaren zijn momenteel in onderhandeling met Girondins de Bordeaux over een transfer van vleugelspits Malcolm naar het Wembley Stadium, maar naar verluidt verlopen de gesprekken met de Fransen wat moeilijk. De buitenspeler zelf wil graag naar de Premier League (en werd eerder in verband gebracht met Arsenal), maar Bordeaux wil hem eigenlijk pas laten gaan in de aankomende zomertransferperiode. De Spurs hebben echter nú een nieuwe aanvaller nodig.

In Brazilië schrijft men dat het daarom een goede mogelijkheid is dat directeur Daniel Levy alsnog uitkomt bij Ajax en Neres. In dat geval zou hij een bedrag tot 50 miljoen euro overhebben voor de rechtsvoor en dat is een behoorlijk bom duiten. Betaalt Tottenham echt zoveel, dan verwordt Neres tot de duurste Ajacied aller tijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.