Voetbal4u.com

Italië Napoli: ‘Amin Younes komt deze zomer, anders volgen er maatregelen’

Het Italiaanse Napoli gaat ervan uit dat Amin Younes deze zomer speler van de club is. Tegenover het Italiaanse Mediaset geeft Mattia Grassani, advocaat van Napoli, aan dat Amin Younes een contract bij Napoli heeft getekend.

Grassani reageert hiermee op de berichten dat Younes een contractverlenging bij Ajax niet wil uitsluiten. “Wat de speler ook zegt, hij kan het contract wat hij bij Napoli heeft getekend niet negeren. Het blijft een feit dat hij een contract heeft ondertekend met de ingang van 1 juli 2018 en deze overeenkomst is ook ingediend bij de Italiaanse voetbalbond,” aldus de advocaat. “Ongeacht de gevoelens van Younes is Napoli de enige club die recht heeft op hem. Als Younes besluit om deze overeenkomst te negeren, neemt hij alle financiële en disciplinaire verantwoordelijkheden ook op zich.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.