Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Supertransfer lonkt voor Memphis Depay’

Memphis Depay heeft zich in de belangstelling gespeeld van een Italiaanse grootmacht. AC Milan zou hem namelijk willen overnemen van Olympique Lyon. Dit weet het medium La Gazzetta dello Sport te melden.

Milan is volgens de gezaghebbende Italiaanse sportkrant op zoek naar versterking van haar voorhoede, omdat de onlangs aangetrokken versterkingen het niet kunnen waarmaken. AC Milan bezet de achtste plaats in de Serie A. Dat is onacceptabel voor directeur Massimiliano Mirabelli, die dan ook opnieuw de beurs wil trekken.

Hoewel Milan reeds contact zou hebben gezocht met de vertegenwoordigers van de oud-PSV’er, is een overgang nog niet zo eenvoudig. Enerzijds heeft Manchester United een terugkoop optie van twintig miljoen bedongen en daarnaast worstelt de Milanese clubs met de regels omtrent Financial Fair Play.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.