Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Nieuwe club Hakim Ziyech lijkt bekend’

Het ziet ernaar uit dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. De spelmaker onderhoud een moeilijke relatie met de supporters van de club. In de zomer kan de spelmaker in ieder geval naar de Serie A vertrekken.

AS Roma is nu al een tijdje met de middenvelder van Ajax bezig en in de zomertransferperiode legde technisch directeur Monchi een bod van 35 miljoen euro neer bij directeur spelerszaken Marc Overmars. Dat werd toen in de prullenbak gedeponeerd, maar over een paar maanden maken de Romeinen meer kans. De verwachting is dat Ziyech in het Stadio Olimpico de vervanger moet worden van Radja Nainggolan, die steeds vaker negatief in het nieuws komt met betrekking tot zijn rook- en drinkgedrag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.