Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: PSV vreest voor ernstige blessure bij smaakmaker

Slecht nieuws voor PSV. Smaakmaker en Chelsea-huurling Marco van Ginkel kwakkelt momenteel met zijn fitheid. Hij zal binnenkort naar het ziekenhuis gaan om zijn knie te laten onderzoeken.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “PSV’er Marco van Ginkel heeft nog steeds last van zijn knie. De aanvoerder van de koploper ondergaat zo snel mogelijk een nieuw medisch onderzoek om de precieze oorzaak van de klachten te achterhalen. Al sinds begin januari heeft Marco van Ginkel problemen met zijn kniegewricht, na een oefenduel in Florida. Sindsdien kwam de 25-jarige captain nog wel in actie voor PSV, maar moest hij ook drie duels laten schieten. In de wedstrijd tegen PEC Zwolle op 3 februari (4-0 winst) werd hij in de tweede helft uit voorzorg naar de kant gehaald en sindsdien traint Van Ginkel niet meer met de groep mee.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.