Voetbal4u.com

Eredivisie Peter Bosz: ‘Borussia Dortmund wilde werkelijk álles weten over deze Ajacied’

Peter Bosz begon dit seizoen als trainer van Borussia Dortmund. Hij moest al snel het veld ruimen en zit nu werkloos thuis. Toen hij nog werkzaam was bij Dortmund wilde de club alles weten over een speler van Ajax.

De Duitsers houden Justin Kluivert klaarblijkelijk goed in de gaten. Bosz vertelt namelijk in een interview met Voetbal International over de jonge linksvoor van Ajax: “Bij Borussia Dortmund wilden de mensen alles van hem weten. Niet zo gek. Justin is een uitzonderlijk talent. Dat hij ooit de stap naar het buitenland gaat maken, is een realistisch perspectief, alleen daarvoor is het nu nog te vroeg. Dat mis ik ook momenteel in de discussie over de staat van ons voetbal. Kijk eens hoe jong al die gasten zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.